På Zert använder vi oss av TeamViewer för att underlätta supporten och hjälpa dig lösa ditt problem på distans genom att använda fjärrstyrd åtkomst till din dator. Vi har bara tillgång till din dator så länge du själv väljer, och bara tills insatsen med problemet är klart. TeamViewer installeras ej på din dator, och avslutas helt när du stänger ner programmet. Du behöver inte öppna några portar eller stänga av din brandvägg för att detta program ska fungera.

Så här gör du:

1. Klicka på Teamviewer ”knappen” och ladda ner teamviewer
  2.  Starta TeamViewer, notera ditt ID och lösenord.
  3. Var beredd att tillhandahålla ID och lösenord till supportteknikern för anslutning.

Vill du läsa mer om vad TeamViewer är, klicka på denna text för att komma till deras hemsida.