På Zerts supportportal kan du få hjälp av våra tekniker, hantera dina pågående ärenden och hitta informations i vår kunskapsdatabas.

Om du har glömt ditt lösenord för supportportalen kan du enkelt byta det genom att på inloggningssidan klicka på "Glömt ditt lösenord?".

Du kommer då bli ombedd att ange din mailadress, efter detta kommer ett mail skickas till dig som innehåller en länk där du kan byta ditt lösenord.

Att tänka på är att ditt företags lösenordspolicy gäller. Ditt lösenord måste dock vara minst 8 tecken och inte innehålla användarnamnet.